Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Reviews van onze patiënten

Geachte heer Van Dijk,
Door de gedachte: “wanneer heb ik de volgende afspraak met Van Dijk”, die nu overbodig is, wil ik u nu wel laten weten, dat ik weer heel blij ben; allereerst met het resultaat, maar zeker ook met alle behandelingen die daarvoor nodig waren.
Van harte veel dank voor dit prettige en positieve traject, en dat denkt een gewezen angsthaas, die altijd zo bang was voor de tandarts!!
Vriendelijke groet,
Hanneke T.


Mijne Heren, hierbij wil ik graag mijn grote dankbaarheid uitspreken voor de geweldige behandeling die ik naar aanleiding van de second opinion via het Zilveren Kruis bij Uw kliniek heb gehad. Veel dank voor de heren van Dijk en Kolsteeg. Graag zou ik bij U in de kliniek blijven.
Vriendelijke groeten,
Mieneke

Lieve allemaal,
Bedankt voor jullie inzet. Altijd een lach, als een warme deken als je een beetje angstig bent.
Harte groet,
Yvonne
Beste Joost,
Nog bedankt voor de fijne behandelingen. Ik ben nog heel blij met mijn mooie mond, fijn dat je Marcus ook gaat behandelen.
We wensen jou samen met je gezin en de mensen die je lief zijn mooie feestdagen toe en een goed en vooral gezond 2019.
Veel hartelijke groeten van Marcus en Joke.

Geachte heer van Dijk,
Graag wil ik u nog even laten weten hoe blij u me heeft gemaakt met de kunstwerken in mijn mond. Te pas en te onpas glimlach ik, zodat mijn tanden gezien kunnen worden. Ik vind het echt bijzonder dat ik door uw behandelingen, niet alleen zonder angst, zelfs ontspannen, in de afgelopen maanden naar de tandarts ben gegaan. Daarvoor was mijn angst huizen hoog…
Dank je wel en vriendelijke groet,
Hanneke

Dank aan Joost Brouwers

Vandaag was de laatste behandeldag bij Jan Willem. Ik ben heel blij met het implantaat en het resultaat is prachtig. Mede dankzij zijn (onzichtbare) werkzaamheden is het een waar kunstwerkje geworden. Nogmaals, hartelijk dank; Ik kan weer breeduit lachen.

Tevreden patiënt

Beste Joost,

Ik wil je nog even bedanken voor de hele prettige en fijne behandeling en de mooie mond die ik van je kreeg. Super blij dat ik en ook Marcus jou mocht leren kennen.

Je bent een echte Top kerel.
Veel hartelijke groeten,
Joke

”Independer

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren