Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Opleidingen en cursussen bij Implantologie Amersfoort

De tandheelkundige behandelmogelijkheden van onze patiënten zijn onder andere door de snelle ontwikkelingen binnen de tandheelkunde enorm gegroeid. De moderne implantologie is een belangrijk onderdeel van deze behandelmogelijkheden. Door vergaande digitalisering is de implantologie ook voor steeds meer mensen bereikbaar.

Wij willen onze kennis en ervaring graag met u delen en u wegwijs maken binnen de implantologie. Daarnaast willen wij u helpen om uw kennis te verdiepen met de nieuwste en meest innovatieve technieken, zonder de wetenschappelijke achtergrond uit het oog te verliezen.

Al onze opleidingen en cursussen worden gegeven in kleine groepen van 8 tot 14 personen in Amersfoort. Hierdoor kunnen wij individuele aandacht geven en blijft de afstand tussen docenten en cursisten klein. Wij vinden die interactie zeer belangrijk.

Onze cursussen worden verzorgd in samenwerking met de industrie.

Live surgery

Vrijwel altijd zal ‘live surgery’ onderdeel zijn van de cursus. Naast een kijkje in de operatiekamer, volgt u de behandeling in de mond door middel van camera’s en projectie in de cursusruimte. U kunt de operatie op deze manier tot in detail volgen. De cursus wordt afgesloten met een gezellig diner met uw medecursisten in ons eigen restaurant ‘De Refter’.

Informatie

Heeft u vragen over de aangeboden cursussen, of wilt u weten of de cursus iets voor u is, dan kunt u een e-mail sturen aan info@implantologie-amersfoort.nl. Telefonisch te bereiken op telefoonnummer 033 – 421 78 50.

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren