Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Verwijzers: Wat kan Implantologie Amersfoort betekenen voor verwijzers?

Cone Beam CT-Scanner

Implantologie Amersfoort beschikt over een iCone Beam CT-Scanner. Dit is één van de krachtigste Cone Beam scanners in Nederland. Door toepassing van een grote en zeer gevoelige digitale sensor kunnen we met veel minder stralenbelasting driedimensionale beelden maken van het hoofdhalsgebied. Deze beelden helpen ons diagnose te stellen bij de implantologie-patiënten, maar kunnen ook van nut zijn bij overige gebieden in de tandheelkunde:

  • Onderzoek kaakgewrichten bij craniomandibulaire dysfunktie;
  • Onderzoek bij endodontische problemen (zenuwkanaal verloop, blijvende klachten, vermoeden op breuk);
  • Onderzoek verloop nervus mandibularis bij M3 verwijdering;
  • Beeldvorming bij orthodontische patiënten.
Beschikbaarheid voor patiënten van verwijzers

Natuurlijk is de scanner ook beschikbaar voor uw patiënten. Op verwijzing vervaardigen wij de scan en zenden het resultaat op USB-stick naar de verwijzende praktijk. U kunt gratis gebruikmaken van de meegeleverde CT-scan viewer met onbegrensde mogelijkheden. De kosten van de Cone Beam CT-scan bedragen (UPT code X25) € 226,08 en de vergoeding voor de USB-stick is € 10,00 (2Gb, herbruikbaar) als drager van beeldmateriaal.

Lezingen voor verwijzers

Regelmatig organiseert Implantologie Amersfoort lezingen voor haar verwijzers. Bent u geïnteresseerd? Bel met de praktijk 033 – 421 78 50 of stuur een e-mail  info@implantologie-amersfoort.nl.

Voorjaar 2024 zal weer een verwijzersdag plaatsvinden. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u e-mail sturen zodat u zeker weet dat u geïnformeerd blijft.

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren