Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Teeth in an hour implantaat

Minimaal ongemak voor de patiënt

Bij Teeth in an hour gebruiken we een methodiek die een implantaatbehandeling mogelijk maakt met minimaal ongemak voor de patiënt. Met het revolutionaire computergestuurde systeem van Bego™ kan het plaatsen van het implantaat, het koppeldeel en het restauratieve gedeelte (kroon of brug) in één enkele behandeling plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Bij het opstellen van het behandelplan wordt een CT-scan van de kaak gemaakt en een aanvullende CT-scan van de prothetische voorziening. Dit kan ook een speciaal vervaardigde scan-prothese zijn. Met behulp van speciale software (Bego™) wordt in de computer een driedimensionaal beeld van het kaakbot en de weke delen vervaardigd, waarin met behulp van de software de implantaten kunnen worden geplaatst. De verkregen informatie wordt naar een speciaal sjabloon overgezet.

Wat is het sjabloon?

Het sjabloon bepaalt zeer nauwkeurig de positie van de implantaten en wordt in de mond gebruikt tijdens het plaatsen van de implantaten. Door de grote nauwkeurigheid kan nu ook al de nieuwe implantaat gedragen prothetische voorziening worden vervaardigd, hetzij als tijdelijke voorziening, hetzij als definitieve oplossing.

Wat zijn de voordelen?
  • Tijdens het plaatsen van de implantaten zijn geen grote flaps meer nodig, via een klein geponst gaatje worden de preparaties uitgevoerd;
  • Er treedt geen zwelling op;
  • Er is niet of nauwelijks sprake van napijn;
  • De uiteindelijke ingreep duurt slechts kort;
  • Door de minimale napijn bent u niet lang uit de roulatie.

Filmpje plaatsing implantaat in bovenkaak
Scroll voor de filmpjes even naar beneden op deze website.
Filmpje plaatsing implantaat in onderkaak

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren