Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Tarieven 2024

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk.
Klik hieronder op een lijst om de tarieven * in te zien:

Tarievenlijst tandheelkundige zorg

Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder!

Na uw intake consult zal er een passende begroting volgens de NZa richtlijnen bij uw situatie worden gemaakt. Deze krijgt u per post of per e-mail binnen twee weken toegestuurd. Naar aanleiding van de begroting kunt u ons bellen om een afspraak te maken.

* Implantologie Amersfoort is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor type- en drukfouten.

Vraag om een begroting voor behandelingen boven de €250,-

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen of techniekkosten. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting aan te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor behandelingen boven de €250,- zijn aanbieders van mondzorg verplicht u een gespecificeerde begroting te geven. Indien u dat wenst, zijn onze tandartsen ook bereid om een begroting te maken bij lagere kosten.

Prijzen materiaal- en techniekkosten

Een overzicht van onze materiaal- en techniekkosten vanaf 1 januari 2024 vindt u in op de website van de NZA >>

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren