Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Welkom bij Implantologie Amersfoort!

Centrum voor esthetische en reconstructieve tandheelkunde

Implantologie Amersfoort is een centrum voor esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Met een multidisciplinaire aanpak behandelen wij patiënten met een mogelijke implantaat indicatie of wens tot het laten plaatsen van kronen, bruggen en andere prothetische voorzieningen. Daar waar de patiënt en behandelend tandarts ons vragen om esthetische en functieherstellende behandelingen uit te voeren, staan wij voor u klaar met een team van specialisten.

Problemen bij implantaten?

Als u het implantaat niet of onvoldoende onderhoudt, dan kan het tandvlees rondom het implantaat rood worden, of opgezwollen of zelfs gaan bloeden. Dit betekent dat het tandvlees daar ontstoken is. Voor de genezing en het behoud van de implantaten is een goede mondhygiëne erg belangrijk. Grondige, dagelijkse reiniging is daarvoor noodzakelijk. U wordt daarom aangeraden uw mond na iedere maaltijd, minstens 3x per dag, en voor het slapen gaan goed te reinigen. Implantologie Amersfoort zal u uitgebreid informeren en begeleiden.

Onze belangenverenigingen

Moderne kliniek

In onze praktijk wordt heel veel werk digitaal gedaan. Veel van ons kroon- en brugwerk wordt digitaal vervaardigd in een tandtechnisch laboratorium. Ook onze röntgenapparatuur is volledig digitaal. Wij maken gebruik van een Cone Beam CT-scanner. Dit is een kleine CT-scanner, waarmee wij zeer precieze opnamen van de kaken kunnen maken. Met behulp van de computer maken wij hiervan een driedimensionaal beeld.

Daarnaast beschikken wij over een digitaal oproep systeem voor controle. U krijgt twee dagen voorafgaand aan uw behandeling een herinnering via e-mail. Ook kunt u via e-mail een afspraak maken en bestaat er de mogelijkheid om uw persoonlijke begroting via e-mail te ontvangen.

Natuurlijk staat u als patiënt centraal!

Klik hier voor meer informatie over de certificering.

Ons pand aan de Dorresteinseweg 16

Al ruim 15 jaar is ons centrum voor esthetische en reconstructieve tandheelkunde gevestigd in het praktijkpand aan de Dorresteinseweg. Na een zeer grondige verbouwing in 2006 zijn we gestart met het behandelen van patiënten. Inmiddels is het pand uitgebreid met drie andere disciplines: Kliniek voor Tandheelkunde Dorrestein (praktijk voor algemene tandheelkunde), een mondhygiënistenpraktijk en Centrum voor Gebitsprothese (CvG) Amersfoort.

Bereikbaarheid

Ons centrum is goed bereikbaar per auto en via het openbaar vervoer en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid aan de achterkant van het pand.

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren