Scroll Top
Dorresteinseweg 16-B, 3817 GC Amersfoort

Pijn vanwege uw implantaat?

U heeft pijn in uw kaak vanwege uw implantaat?
Uw implantaat staat verkeerd, staat scheef?
Bel ons vandaag nog in Amersfoort: 033 – 4217850
Implantologie Amersfoort kan u verder helpen, luistert naar uw probleem en biedt oplossingen!
bel ons en maak een afspraak: 033 – 4217850

Tijdens uw bezoek zullen wij u uitgebreid informeren en begeleiden. In onze praktijk werken 3 ervaren implantologen. Deze implantologen hebben na hun studie tandheelkunde en een flink aantal jaren praktijk, een studie implantologie van 3 jaar aan de universiteit gevolgd. Implantologen zijn dagelijks bezig met het plaatsen van implantaten en zijn daar zeer bedreven in. Kortom echte specialisten!

In onze praktijk komt het zelden voor dat wij ontevreden patiënten op ons spreekuur krijgen met klachten over het door ons geplaatste implantaat. Dat is belangrijk, daar zijn wij trots op.

Zeer ervaren implantologen

HAN VAN DIJK
TANDARTS  IMPLANTOLOOG

JOOST BROUWERS
TANDARTS  IMPLANTOLOOG

Heeft u klachten, pijn of gewoon vragen over uw implantaat, bel ons: 033 4217850

Steeds meer mensen krijgen een implantaat in hun mond. Dan wel voor een verloren tand of kies, dan wel als klikgebit. Het is heel erg belangrijk dat u uw gebit met het implantaat goed verzorgt. Als u het implantaat niet of onvoldoende onderhoudt, dan kan het tandvlees rondom het implantaat rood worden, of opzwellen of zelfs gaan bloeden. Dit betekent dat het tandvlees daar ontstoken is.

Voor de genezing en het behoud van de implantaten is een goede mondhygiëne erg belangrijk. Dat wil zeggen: grondige, dagelijkse reiniging! U wordt daarom aangeraden uw mond na iedere maaltijd, minstens 3x per dag, en voor het slapen gaan, goed te reinigen.

Tevreden patiënten

Beste Joost,

Ik wil je nog even bedanken voor de hele prettige en fijne behandeling en de mooie mond die ik van je kreeg. Super blij dat zowel Marcus als ik jou hebben leren kennen.

Je bent een echte Top kerel.
Veel hartelijke groeten,
Joke

Geachte heer van Dijk,
Graag wil ik u nog even laten weten hoe blij u me heeft gemaakt met de kunstwerken in mijn mond. Te pas en te onpas glimlach ik, zodat mijn tanden gezien kunnen worden. Ik vind het echt bijzonder dat ik door uw behandelingen, niet alleen zonder angst, zelfs ontspannen, in de afgelopen maanden naar de tandarts ben gegaan. Daarvoor was mijn angst huizen hoog…
Dank je wel en vriendelijke groet,
Hanneke

Bel ons vandaag nog: 033 – 4217850
U kunt ons ook mailen
info@implantologie-amersfoort.nl.
Of vul ons formulier in
zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Waarom Implantologie Amersfoort?

one stop shop
Voor jong en oud
Kwaliteit
Gratis parkeren